Alles wat je kan bestellen in de webshop maak ik pas als het besteld wordt. Ik probeer te maken en te verzenden binnen de week. Moest dit langer duren door grote bestelling of veel bestellingen breng ik je persoonlijk op de hoogte hiervan. Alvast bedankt voor je begrip.

Interieurstyling

Een interieurproject start altijd met een plan. Heb jij een project? Misschien kan ik je wel helpen met dat plan.

Door mijn 10 jaar ervaring als interieur designer bij IKEA en als zelfstandige interieurstyliste wil ik voor jullie dan ook aan de hand van simpele ingrepen de maximum uit jullie interieur halen. Ik kom normaal minstens één keer langs bij jullie thuis om de ruimtes aan te voelen en samen met jullie te bespreken wat jullie wensen zijn. Na onze eerste ontmoeting krijg je van mij een eerste voorontwerp. Van hier bouwen we verder naar het finale ontwerp. Dit doe ik dan aan de hand van een 3D ontwerp, een plan, een moodboard en zelfs een shoppinglijst als je dat wil. Zo kan je aan de hand van beeldmateriaal + een shoppinglijst handig offertes aanvragen of zelf aan de slag. 

 

Wist je bijvoorbeeld dat je interieur enorm invloed kan hebben op je gemoedstoestand? Ergens is dit ook wel logisch. Je brengt dan ook heel veel tijd door in je huis. Meestal het eerste en ook het laatste dat je ziet op een dag. Wil je goedgemutst door je huis lopen? Dan ben je aan het juiste adres!

 

Zegt dit je wel wat of had je graag meer info over wat zo een ontwerp kost? Laat dan vrijblijvend iets weten via onderstaand invulformulier en ik laat snel iets van me horen.

 

Graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes over SaraDesign? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.