Interieurstyling

Hieronder kan je enkele interieurprojecten terugvinden van SaraDesign.

Regelmatig vragen klanten om een 3D beeld te maken van de ruimte die ze willen opfrissen/aanpassen/herstructureren/herinrichten/...

Zo kan je een veel beter zicht krijgen van hoe de ruimte er zal gaan uitzien na een verbouwing of aanpassing.

Af en toe wordt er ook een plan gemaakt voor eventueel een aannemer meer duidelijkheid te brengen.

Moodboards komen er ook vaak aan te pas. Dit om de klant de stijl veel beter te laten aanvoelen.

Hier en daar zie je voor en na foto's waarbij een project volledig is afgewerkt volgens het ontwerp.

'Baby-zen' Haacht

Naar de babyspa mét milkbar? Zin in een lekker ontspannende massage? Of je make-up laten doen of je haar laten opsteken voor een feest? Dat kan allemaal..., bij Studio Moojo in Haacht. Ik kan jullie al het voorontwerp laten zien. Binnenkort volgen nog de foto's van de uitwerking. Zen voor allen die wat zen kunnen gebruiken...das verzekerd!

Witte basis met warme texturen zoals het hout en riet.

Hout is naturel eik laminaat.

Zachte kleuren combinatie met natuurlijke texturen.

 

Via deze weg kan je meer info vinden en een afspraak boeken voor je zen moment: https://studiomoojo.be/

Ik ben al geweest ;-) en heb mijn volgende afspraak reeds geboekt!

 

 

leefruimte steenokkerzeel

De vraag bij dit project was initieel of ik een kleuradvies kon geven in verband met hun deuren in combinatie met de muurafwerking in leemstuc.

Wat uiteindelijk leide tot een totaalinrichting van de leefruimte.

Rustig ogende leefruimte met natuurlijke materialen/texturen en rekening houdend met opbergruimte voor kinderspeelgoed.

Met een zwart accent als knipoog om het geheel wat te breken en het naar gevoel wat spannend te maken voor het oog.

 

leefruimte Meerbeek

Totaalinrichting van een leefruimte voor een gezin met 3 kinderen. 

De leuke hoekjes nodigen je uit om uit te rusten na een drukke werkdag. Een apart deel als speelhoek met opberg voor speelgoed. Een ruime zetel voor het hele gezin met een link naar de tuin. Een plek waar je visueel afgeschermd en toch kort bij je gezin de dagelijkse administratie kan doen naast de gezelligheid van een haardvuur.

Een zachte flow tussen alle delen van deze grote ruimte zorgt voor rust voor het oog.

Witte basis met de warmte van het hout en een zachte kleur op de muur.

 

Badkamer Leefdaal

Nood aan een eindelijk afgewerkte badkamer zonder een 'verbouwgevoel'. Naast opbergruimte was relaxeren en een handige plek om de kinderen te verzorgen een zekere must. Ik zorgde dan ook voor een op maat gemaakte bank met grote schuiven voor veel opbergmogelijkheden. De badkamer heeft een bad, douche, twee wastafels en bank met opbergplek. Vanuit het bad naar buiten kijken, maar toch met de nodige privacy door het houten lattenwerk. ZENNN....

Keuken Bertem

Deze open keuken ontwierp ik voor ons huis. Hopelijk kunnen we snel starten met de verbouwing en genieten van ons nest. 

Badkamer Bertem

Deze badkamer had dringend een serieuze update nodig. Aan de hand van zeer veel witte tegeltjes contrasterend met een donkere voeg en de juiste inrichting werd deze badkamer nieuw leven ingeblazen. Van bad naar inloopdouche, van 1 lavabo naar een dubbele, van open wc naar een afgeschermde wc en van weinig bergruimte naar veel bergruimte. Nu kan men hier in alle rust relaxeren en genieten van het gebruik van mooi gecombineerde materialen. Klik gerust even verder want tussen deze foto's staan de vóór foto's.

Keuken/kids-corner Sint-Joris-Weert

Dit huis heeft een mooie ruimte achteraan die uitkijkt op de tuin. Omdat dit gezin graag het contact met buiten wil en ze veel tijd spenderen in de keuken hebben we deze hier voorzien. Zij had al een heel moodboard-(boek) gemaakt om het hele huis incl. de keuken in te richten. Alleen bleven ze maar twijfelen over bepaalde items. Zoals in welke richting het eiland te zetten en welke materialen te combineren. Ook hadden ze graag een plek waar ze een snel ontbijt kunnen nemen en een kids-corner waar hun dochtertje kan spelen tijdens het bereiden van het eten. Samen met de klant zijn we tot een mooi einde gekomen.

Verbouwing/aanbouw Bertem

Dit huis is gebouwd door de bouwheer zelf in 1975 en is een belle-etagewoning. De nieuwe bewoners hebben liever een groter contact met de tuin. Daarom heb ik de keuken en een zithoek naar beneden verplaatst waar voormalig bergruimte, een eenvoudig keukentje en wasruimte was.

Nu hebben de bewoners een ruime keuken, eetplaats en zitruimte met ruim terras.

Samen met de architect kwam ik tot een mooi resultaat.

Hallway Wezemaal

Een inkomhal met bergruimte voor veel schoenen, seizoensgebonden jassen, sjaals, wanten en mutsen + een plekje onder te trap voor een stofzuiger die snel genomen kan worden. Alles mooi weggestopt achter deuren waardoor het gezellig thuiskomen is zonder rommel in de gang. Met een shopping-lijst en een moodboard in de hand kon deze familie verder zelf aan de slag met hun project.

Livingroom/hallway Leefdaal

De voormalige woning van de grootvader naar hun stijl omzetten. Deels door het karakter van de woning te bewaren. Samen met hun huidige meubels en een nieuwe lik verf, alles wat in dezelfde stijl krijgen aan de hand van een moodboard, kleuradvies en een shopping-lijst. Mooi project!

livingroom/bathroom Kessel-Lo

Aan de hand van 3D-visualisaties kon deze klant verder samen met een architect om een raam te plaatsen tussen de eetruimte en hun living. Na de nodige opfrissing van de badkamer kon dit gezin weer heerlijk relaxeren na een vermoeiende dag werken.

Attic Vossem

De onbenutte zolderruimte werd in 4 ruimtes verdeeld. Een atelier ruimte waar men zich kon onttrekken van de drukte en zorgeloos schilderen. Een gezellige gastenkamer en badkamertje onder het dak. Én als laatste, een ruimte met sofa en boekenkast om rustig te kunnen genieten van een goed boek met uitzicht over de tuin. Dit was mijn allereerste project.

Livingroom/scullery Werchter

Deze familie zocht naar een gezelligere inrichting voor hun leefruimte/eetplaats. Ook hadden ze naast de keuken een ruimte waar ze nog geen functie hadden aan gegeven. Ik heb hier voor hun een plek gemaakt waar ze 's morgens hun eerste koffie kunnen drinken en de kinderen hun mooiste kunstwerkjes kunnen maken. Samen met een heel deel opbergruimte en een mooi uitzicht over de tuin kan hun ochtend niet meer stuk.

Atelier Bertem

In het voormalige huis van de grootvader had de vrouw van dit koppel nood aan een eigen creatieve ruimte met opberg mogelijkheid. Aan de hand van een 3D-visualisatie en een shopping-lijst kon ze aan de slag.