Alles wat je kan bestellen in de webshop maak ik pas als het besteld wordt. Ik probeer te maken en te verzenden binnen de week. Moest dit langer duren door grote bestelling of veel bestellingen breng ik je persoonlijk op de hoogte hiervan. Alvast bedankt voor je begrip.

Mijzelf even voorstellen.

Ik ben Sara, mama van ♡Fynn en helemaal gek van ♡Janik.

Samen hebben wij ons gezin gesetteld in het huis van mijn grootvader. Hij was meester metser. Het huis heeft hij dan ook helemaal met eigen handen gemaakt. 

Als kind tekende ik op straat met krijt een grondplan van een huis waar we dan doorliepen en huisje-tuintje-boompje speelden. Ik kan het niet laten als er ergens een voordeur of een raam open staat, even subtiel binnen te gluren. Hoe wonen mensen? Hoe maken zij van hun huis een thuis. Dat zijn de dingen die mij altijd al hebben geïnteresseerd.

Om van mijn passie mijn job te maken heb ik mijn diploma behaald(2007) als interieur designer aan de hogeschool Sint-Lukas te Brussel. Na mijn studies ben ik nog verder gaan studeren in Leuven om mijn passie nog meer te onderbouwen. Na het behalen van mijn diploma's ben ik gestart bij het grote interieurbedrijf IKEA als interieur designer. Daarnaast wou ik ook nog specifiek voor particulieren en bedrijven op maat gemaakte projecten ontwerpen. Wat leidde tot de opstart van mijn zelfstandige activiteit in 2013. Na 10 jaar voor IKEA gewerkt te hebben en als interieurstyliste in bijberoep, ben ik recent een nieuwe uitdaging aangegaan als Bouwkundig Tekenaar bij BELVU architecten in Leuven.

Naast mijn job als bouwkundig tekenaar en interieurstyliste maak ik enorm graag dingen met touw. Vooral aan de hand van macramé techniek.

Samen tijd doorbrengen met mijn gezin staat op nummer 1. Maar het constant bezig zijn met interieurinrichting, alles uittekenen wat ik ook maar bedenk zal altijd mijn passie blijven. Bij het maken van macramé kan ik dan weer tot rust komen. De perfecte balans voor mij.