Mijzelf even voorstellen.

Ik ben Sara, mama van ♡Fynn en helemaal gek van ♡Janik.

Samen hebben wij ons gezin gesetteld in het huis van mijn grootvader. Hij was meester metser. Het huis heeft hij dan ook helemaal met eigen handen gemaakt. 

Als kind tekende ik op straat met krijt een grondplan van een huis waar we dan doorliepen en huisje-tuintje-boompje speelden. Ik kan het niet laten als er ergens een voordeur of een raam open staat, even subtiel binnen te gluren. Hoe wonen mensen? Hoe maken zij van hun huis een thuis. Dat zijn de dingen die mij altijd al hebben geïnteresseerd.

Om van wat ik graag doe mijn job te maken heb ik mijn diploma behaald(2007) als interieur designer aan de hogeschool Sint-Lukas te Brussel. Na mijn studies ben ik nog verder gaan studeren in Leuven om mijn passie nog meer te onderbouwen. Na het behalen van mijn diploma's ben ik gestart bij het grote interieurbedrijf IKEA als interieur designer. Daarnaast wou ik ook nog specifiek voor particulieren en bedrijven op maat gemaakte projecten ontwerpen. Wat leidde tot de opstart van mijn zelfstandige activiteit in 2013. Na 10 jaar voor IKEA gewerkt te hebben en als interieurstyliste in bijberoep, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Bouwkundig Tekenaar bij BELVU architecten in Leuven.

Naast mijn job als bouwkundig tekenaar en interieurstyliste maak ik enorm graag dingen met touw. Vooral aan de hand van macramé techniek. 

De drang naar trager leven en een groot hart voor de natuur zal je overal terugvinden in het gebruik van de materialen en wijze van werken.

 

Wil je me dagelijks volgen? Klik hieronder op de gewenste knop.