Handgemaakte Macramé

Macramé is een handwerktechniek, verwant aan kantklossen, die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze draden worden met de hand geknoopt.

 

Ikzelf heb macramé ontdekt bij de jeugdbeweging toen ik 6 jaar oud was. Ik vind deze techniek zó leuk dat ik wel dagen kan zitten knopen.

Na jaren niet 1 knoop macramé gemaakt te hebben, heb ik de techniek terug herontdekt. Maar nu in vele andere vormen.

In mijn shop kan je eens door mijn reeds gemaakte creaties scrollen. Elk ontwerp heeft een naam gekregen. De naam van de persoon die het ontwerp als eerste heeft gekozen/gekregen/gekocht of gewoon aan wie mij het ontwerp doet denken. Zo kan ik de ontwerpen goed uit elkaar houden en krijgen ze een persoonlijk kantje.

 

Je kan mij via mijn e-mail adres of via de Q&A altijd vragen stellen en/of ideeën doorsturen. Misschien maak ik dan écht wat jij wil en krijgt het ontwerp jouw naam.

 

Als je in de shop een leuk ontwerp ziet, maar je wil het toch net iets anders...dan kan je natuurlijk jouw aanpassing aanvragen via de Q&A. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de kleur, meer of minder houten parels, andere knoop op een bepaalde plaats enz.