Hier kan je een reactie achterlaten over wat je vind van mijn producten of mijn geleverde diensten.

Via Instagram heb ik ook een hoogtepunt aangemaakt met reacties van mijn klanten. Mijn Instagram naam is saradenisdesign. en het

hoogtepunt is genaamd "happy customers" . Als je op de Instagram link hieronder klikt kom je meteen op mijn profielpagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Vandenberghen
een jaar geleden

Sara gaf ons bij het intake gesprek al een goed gevoel, er was meteen een goede klik. Ze dacht al mee na over creatieve oplossingen en DIY ideetjes, nog vóór ze aan het ontwerp was begonnen. Ze heeft verder een heel professionele aanpak. Ze luistert heel aandachtig naar je noden en vertaalt dit naar een prachtig ontwerp op maat. Het was meteen ons ding en waren enorm blij met het resultaat! Dikke merci!!!

Hanne
een jaar geleden

Sara gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Zo werden onze lemen muren gecombineerd met een rustgevende look. Ze houdt van een directe en professionele aanpak, dit voor een verrassend lage prijs en uitstekend resultaat! Ons volgend project staat al klaar! 1000x merci, you're the best!

Annelies
3 jaar geleden

Sara levert prachtige cadeautjes (om te geven, krijgen of kopen 😉) af. Ze steekt er niet alleen haar werk en tijd, maar ook liefde in.
Ben er heel erg blij mee!

Carolina
3 jaar geleden

Merci voor de mooie macramé Sara! Het ideale cadeau!
Happy cliënt! ;)